ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ: Μπαλίτσα, μπυρίτσα και καλό φαγητό!
28 Ιουνίου 2026, 18:22
Δείτε τις επιλογές που βρήκαμε για να απολαύσετε πιο γευστικά το θέαμα...
“Άπειρα” ματσάκια έχει το φετινό Μουντιάλ που βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη συναρπάζει τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλον τον κόσμο.
Όσο η διοργάνωση πλησιάζει προς τους νοκ-άουτ αγώνες, τόσο το ενδιαφέρον ανεβαίνει και, φυσικά, οι παρέες μαζεύονται στα σπίτια για να απολαύσουν το θέαμα. Παρέα και μπάλα σημαίνει φαγάκι και σας διαλέξαμε πέντε ντελιβεράκια που μας ικανοποιούν φουλ!
Ξεκινάμε από την πιτσαρία «La Fermata» στην οδό Ληλαντίων, η οποία διακρίνεται για την τρομερή πίτσα της στον ξυλόφουρνο. Έχει δροσερές σαλατούλες, κρεατικά και pasta, τα οποία προσφέρει σε πολύ καλές τιμές. Βρες το τηλεφωνάκι εδώ

Ξεχωρίσαμε και το cafe «Vosporos» (τσεκ τηλεφωνάκι εδώ) για την καφεδάρα του από χαρμάνι που το φέρνει απευθείας από Ιταλία. Παίζουν ακόμα αλμυρές και γλυκιές κρέπες, special club sandwich, πίτσα και cocktailάκι για όσους γουστάρουν τη φάση.

Επίσης με ιταλικό χαρμάνι δικής του εισαγωγής μας ...ξηγιέται τον freddo μας ο ένας και μοναδικός «Άρχοντας» της πόλης στην πάροδο της Ορέστη Μακρή. Τηλεφωνήστε στο τηλεφωνάκι που θα βρείτε εδώ και συνοδεύστε με αλμυρά-γλυκά σνακ ή μία ...μπαμπάτσικη κρέπα.

Μήπως η πείνα έχει χτυπήσει κόκκινο; Τότε ώρα για «Γύρος grill» (πλατεία Αθανάτων), όπου οι επιλογές είναι αμέτρητες και πάντα ζουμερές. “Δυνατό” καλαμάκι, χειροποίητο μπιφτέκι, “ζόρικη” σκεπαστή και φυσικά πιτόγυρα για όλους! Στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα εδώ.

Από το αφιέρωμά μας δεν θα μπορούσε να λείπει και η «Pinsaria Alibinisis» στο κέντρο της Χαλκίδας (τσεκ εδώ διεύθυνση και τηλ).
Μιλάμε για τον ναό της pinsa, η οποία ...τραβιέται όσο τίποτε άλλο κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Δεν παίζει και να τσακωθείς με την παρέα, αφού η ποικιλία στα προϊόντα είναι μεγάλη και καλύπτει κάθε γούστο.
Επίσης, δεν ξεχνάμε το πιο σημαντικό: Οι τιμές κινούνται χαμηλά και θα χορτάσετε γευστικά και οικονομικά!


















