ΧΑΛΚΙΔΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα - Τέσσερις νεαροί απεγκλώβισαν άτομο με αναπηρία! (video + δηλώσεις)
Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου στη λεωφόρο Βενιζέλου, καθώς στη συμβολή με την οδό Παπασκιαδά (φούρνος Μπαλτά) εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα.
Εξαιτίας της φωτιάς άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το διαμέρισμα και τέσσερις νεαροί ευαισθητοποιήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν. Οι νεαροί ανέβηκαν στην είσοδο του διαμερίσματος και φώναξαν για να τους ανοίξει κάποιος.
Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα. Αντίκρισαν έναν ηλικιωμένο ΑμεΑ και αμέσως τον έβγαλαν έξω σώζοντάς του ουσιαστικά τη ζωή.
Δείτε το βίντεο με όσα μας είπε ένας από τους νεαρούς που εισέβαλαν στο σπίτι.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε με ασθενοφόρο τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Την ίδια ώρα δύο οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και δίνοντας μάχη με τις φλόγες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται.
Δείτε τις δηλώσεις δύο παιδιών που κάλεσαν την πυροσβεστική μόλις είδαν τις φλόγες από το διαμέρισμα.


















