ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 (Β' ημέρα): Αλλη μια 4η θέση και κανένα μετάλλιο

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 (Β' ημέρα): Αλλη μια 4η θέση και κανένα μετάλλιο
15 Ιουνίου 2026, 07:42
A+ A-
Τι έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της Εύβοιας.

Ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Κ18 για τον Νότιο Όμιλο με μια ακόμη 4η θέση και δύο έκτες από πλευράς συλλόγων της Χαλκίδας, αλλά με κανένα μετάλλιο, όπως και την πρώτη ημέρα (βλ. ΕΔΩ),

Η 15χρονη Νεφέλη Μάλλιαρη του ΓΣ Νεάπολης αγωνίστηκε στο Αλμα σε Υψος και με επίδοση 1.54 στη δεύτερη προσπάθειά της σε αυτό το ύψος, έχασε το μετάλλιο από την Εμμέλια Κεφαλογιάννη του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, που το πέρασε (το 1.54) με την πρώτη.

Στο ίδιο αγώνισμα, η συναθλήτριά της Ευαγγελία Τριανταφύλλου πέρασε το 1.45 και κατετάγη 8η.

Καλή εμφάνιση έκανε και η 15χρονη Νεφέλη Βλάχου του Ευβοϊκού τερματίζοντας 6η στα 80 μ. με επίδοση 10.32.

Στις τελικές σειρές του αγωνίσματος πέρασε και η Δήμητρα Χαλικοπούλου του ΓΣ Νεάπολης η οποία ήρθε 10η με χρόνο 10.47.

Την 6η θέση κέρδισε και ο 14χρονος Δαυίδ Μπέης του ΓΣ Νεάπολης με 41.34 στη Δισκοβολία.

Στα 80μ. των αγοριών προκρίθηκε στους τελικούς και ο Χρήστος-Νίκος Καδδίτης του Ατρόμητου Αλιβερίου, αλλά δεν μπόρεσε να είναι στην εκκίνηση, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου η Ολγα Χαρμαντά.

Δεν προκρίθηκαν στις τελικές σειρές, μετά τους πρωινούς αγώνες,  η 13χρονη Μαρία Δούλου του Ευβοϊκού (1.45 στο Υψος), ο Κωνσταντίνος Κοκκαλίδης του Πολυδεύκη (4.81 στο Μήκος), η Βασιλική Κεχαγιά του Αναξιμένη Λαμψάκου (5.56 στη Σφαίρα), η Σταυρούλα Κεχαγιά του ίδιου συλλόγου (13.88 στα 80μ.), η Μίλα Ματίεβιτς-Καμπούρη της Αθλ. Ακαδημίας Χαλκίδας (14.50 στα 80μ.), η Χριστίνα Δροσίδη του Ευβοϊκού (4.74 στο Μήκος), η Ελένη Μαρία Κούτου του Αναξιμένη (4.26 στο Μήκος).

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Αναξιμένης Λαμψάκου με τους Νίκο Μπράμο, Γιώργο Μπαρσάκη, Νίκο Σιγανό και Σεραφείμ Καψούλη πήρε την12η θέση στη Σκυταλοδρομία 4Χ80 αγοριών με χρόνο 45.49. 

Επιστροφή