ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη
12 Ιουνίου 2026, 21:34
A+ A-
Συνεχίζουν στην ομάδα της Λαμψάκου οι Μιχάλης Βασιλείου και Αργύρης Μαστραγγελής.

Τον σχεδιασμό για τη σεζόν 2026-2027 έβαλε μπροστά ο Ελλήσποντος και στη Λάμψακο φρόντισαν να αποδώσουν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τον προπονητή Μιχάλη Βασιλείου (αριστερά στη φωτό) και τον τεχνικό διευθυντή Αργύρη Μαστραγγελή (δεξιά στη φωτό).

Ο Μιχάλης Βασιλείου ανέλαβε πέρσι το καλοκαίρι την ομάδα, την οδήγησε στον τελικό Κυπέλλου και έκανε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι χαμηλών τόνων, δουλεύει αθόρυβα και δείχνει να κουμπώνει απόλυτα στο παζλ του Ελλήσποντου. 

Ο Αργύρης Μαστραγγελής βρίσκεται περισσότερα χρόνια στον οργανισμό και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, καθώς είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές και στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες.

Έχει καταφέρει να περάσει στο κλαμπ τη σωστή φιλοσοφία, ότι στο ρόστερ πρέπει να υπάρχουν (σ.σ. πλην ορισμένων έμπειρων) και πολλά νεαρά παιδιά, και η αλήθεια είναι ότι ο Ελλήσποντος αποτελεί ένα αξιόπιστο λιμάνι για "εκκολαπτόμενους" ποδοσφαιριστές, που θέλουν να αναδειχθούν μέσα από τη στρογγυλή θεά στην Εύβοια. 

Επιστροφή