Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια προτομής του Στέλιου

Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια προτομής του Στέλιου
14 Σεπτεμβρίου 2011, 11:50
A+ A-
Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια χωρίς τον Καζαντζίδη.
Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια χωρίς τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο κοιμητήριο της Ελευσίνας, πάνω από 500 φίλοι του συγκεντρώθηκαν για να πραγματοποιήσουν τρισάγιο.

Το ξεχωριστό στοιχείο της ημέρας, ήταν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Στέλιου, ένα μπρούτζινο έργο τέχνης, που τοποθετήθηκε στην θέση του Σταυρού, πάνω στο τάφο του.

Παρευρέθησαν εκπρόσωποι και προεδρεία δώδεκα συλλόγων, φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Εύβοιας.    

Παρόντες στο τρισάγιο η Βάσω, χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Κώστας Καταμπάς, ο Τάκης Λουκανίδης, η Μαρία Τουστζόγλου (νονά του Στέλιου Καζαντζίδη) ο Κυριάκος Διακογιάννης, ο Γιάννης Γιοργηλάκης και οι στιχουργοί Βαγγέλης Ατραΐδης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Ποιήματα απήγγειλαν οι Βαγγέλης Ατραΐδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, καθώς και Μιχάλης Μιχαηλίδης, από τον σύλλογο φίλων της Εύβοιας. Η συνέχεια δόθηκε σε ταβέρνα στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Εκεί οι Απόστολος Τσιτόγλου και Γιώργος Ροδακίδης μαζί με άλλους μουσικούς και όλους τους παρευρισκόμενους είπαν τραγούδια, που είχε τραγουδήσει ο μεγάλος βάρδος του λαϊκού μας τραγουδιού.

Επιστροφή