Το πιο χαρούμενο φεστιβάλ του καλοκαιριού στην Αρτάκη
Ένα ξεχωριστό τριήμερο αφιερωμένο στα παιδιά και τους εφήβους ετοιμάζει ο Σύλλογος Αρτακηνών Κυζικηνών, διοργανώνοντας το 1ο Φεστιβάλ Παιδιών και Εφήβων, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου, στο Πάρκο ΚΕΓΕ στη Νέα Αρτάκη, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.
Για τρεις ημέρες, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δράσεις γεμάτες παιχνίδι, δημιουργία, αγάπη, ιστορία και νέες ιδέες, μέσα σε ένα περιβάλλον χαράς και δημιουργικής έκφρασης.
Οι διοργανωτές υπόσχονται μοναδικές στιγμές με δραστηριότητες, χαμόγελα και πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, με στόχο να αναδειχθεί η αξία της παιδικής δημιουργικότητας και της συλλογικής συμμετοχής.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ για παιδιά έως 12 ετών είναι υποχρεωτική η συνοδεία ενηλίκου.


















