Πένθος στον ΑΟ Νέας Αρτάκης για την απώλεια του Σπύρου Σέληνα

Πένθος στον ΑΟ Νέας Αρτάκης για την απώλεια του Σπύρου Σέληνα
9 Μαΐου 2026, 12:10
A+ A-
Η ομάδα αποχαιρετά έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τον σύλλογο και την πόλη.

Βαρύ πένθος επικρατεί στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης για τον θάνατο του Σπύρου Σέληνα, ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου της τοπικής κοινωνίας, γνωστού φιλάθλου και επί χρόνια φροντιστή της ομάδας.

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο πάντα φιλικό, πρόθυμο να προσφέρει και βαθιά αφοσιωμένο τόσο στην πόλη του όσο και στην ομάδα που αγάπησε όσο λίγοι.

Ο Σπύρος Σέληνας είχε σημαντική παρουσία στον σύλλογο, υπηρετώντας από τη θέση του φροντιστή, ενώ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας, είτε ως παράγοντας είτε ως απλός φίλαθλος, με ανιδιοτελή αγάπη για τον ΑΟ Νέας Αρτάκης.

«Έδινε και την ψυχή του για τον ΑΟΝΑ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου, που αποχαιρετά έναν άνθρωπο ο οποίος άφησε το δικό του σημάδι στην ιστορία της ομάδας.

" Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει." καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΟΝΑ.

 

Επιστροφή