Με προδώσαν οι φίλοι μου

10 Σεπτεμβρίου 2011, 09:22
A+ A-
Ρεπορτάζ περί "προδοσίας" από φίλους και φίλες. Διαβάστε τις εμπειρίες της Γιώτας, της Αναστασίας (φωτό) και άλλων Χαλκιδέων.

Φίλοι που τελικά αποδεικνύονται ...φίδια στον κόρφο σας, άνθρωποι που σας πλησιάζουν και παριστάνουν τους καλούς και τις καλές, μόνο και μόνο επειδή αποσκοπούν κάπου.

Έχετε νιώσει ποτέ την προδοσία μέσα από μία υποτιθέμενη φιλία; Αυτό είναι το αντικείμενο του σημερινού ρεπορτάζ και η θλιβερή διαπίστωση είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν να πουν μία πικρή εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου και η Γιώτα Παπαδημητρίου την "πάτησαν" από την ίδια φίλη, η οποία εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη τους με τον χειρότερο τρόπο. Να τι μας είπαν:

" Βγαίναμε μαζί, την γνωρίσαμε στις παρέες μας, την κερνούσαμε και ποιο ήταν το ευχαριστώ; Μας συκοφάντησε  με τον χειρότερο τρόπο πίσω από την πλάτη μας."

Η Ιωάννα Φαρμάκη βίωσε κι αυτή μία εμπειρία δήθεν φιλίας και μας εξιστορεί: " Με πλησίασε μία κοπέλα και μου παρίστανε την φίλη επειδή ήθελε να της γνωρίσω ένα αγόρι, για το οποίο ενδιαφερόταν. Ευτυχώς την κατάλαβα και την απομάκρυνα."

Ανάλογη εμπειρία βίωσε και η Σοφία Ανδριώτου, να την πλησιάσει δηλαδή κάποια κοπέλα και να της κάνει τη φίλη για να γνωρίσει αγόρια της παρέας της. Επιπλέον όμως: "Προσπαθούσε να με ρίχνει συνέχεια στο φιλότιμο και να εκμεταλλεύεται καταστάσεις, δηλαδή ήταν φίλη του συμφέροντος."

Την "φιλία λόγω συμφέροντος" την βιώνει συνέχεια ο κρεοπώλης Δημήτρης Παπαμανώλης και τον στενοχωρεί αυτή η κατάσταση. Ο ίδιος μας εξομολογείται τις εμπειρίες του, λέγοντας:

" Με έχουν πλησιάσει άνθρωποι για να γίνουμε φίλοι και στο τέλος μου ζητούσαν δανεικά. Όταν δεν τους έδωσα εξαφανίστηκαν, ούτε καλημέρα δεν μου λένε σήμερα."  

 

   

Επιστροφή