ΧΑΛΚΙΔΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Που θα πάτε το τριήμερο της πρωτομαγιάς;
Τι κι αν επιστρέφει το φθινοπωρινό σκηνικό -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- το τριήμερο της Πρωτομαγιάς...
Τέσσερα νεαρά κορίτσια από τη Χαλκίδα δεν πτοούνται: Κι όπως αποκάλυψαν στο egnomi.gr θα εκμεταλλευτούν την αργία της Παρασκευής (1/5), είτε για να αποδράσουν σε κοντινούς προορισμούς, είτε, -ακόμη κι αν δεν ταξιδέψουν-, για να ξεκουραστούν στην πόλη των τρελών νερών και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Διαβάστε τι μας είπαν...

Η Νικολέτα Ρούσσου από τη Χαλκίδα ετοιμάζει μια μικρή εξόρμηση στην Αθήνα, για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Όπως λέει: "Θέλω ν' αλλάξω παραστάσεις και να συνδυάσω βόλτες, φαγητό και χρόνο με φίλους. Για μένα, ακόμη και μια κοντινή απόδραση είναι αρκετή για να ξεφύγω από τη ρουτίνα".

Η Ιόλη Παπαδοπούλου από τη Χαλκίδα θα ...επιλέξει κι εκείνη την Αθήνα για το τριήμερο, αναζητώντας πιο έντονους ρυθμούς κι επιλογές.
Η ίδια είπε: "Μου αρέσει η ενέργεια που βγάζει η πρωτεύουσα και η δυνατότητα να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα σε λίγες μέρες: από βόλτες μέχρι διασκέδαση".

Η Έλλη Φαμέλη από τη Χαλκίδα θα παραμείνει στην πόλη των τρελών νερών, επιλέγοντας ένα πιο χαλαρό τριήμερο.
"Η Χαλκίδα προσφέρει όμορφες επιλογές για βόλτες και ξεκούραση, χωρίς την ανάγκη μετακίνησης. Προσωπικά αυτό που θέλω είναι να ξεκουραστώ και να περάσω όμορφα με δικούς μου ανθρώπους..." τόνισε μεταξύ άλλων η Έλλη.

Η Εύη Παραλλή από τη Χαλκίδα σχεδιάζει ...απόδραση στη Βόρεια Εύβοια, αναζητώντας ...φύση και ηρεμία.
Μίλησε στο egnomi.gr και ανέφερε: "Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι η ιδανική ευκαιρία για μικρές εκδρομικές καταστάσεις και χαλάρωση μακριά από την πόλη της Χαλκίδας. Για μένα, η επαφή με τη φύση είναι ο καλύτερος τρόπος για να ...γεμίσεις μπαταρίες".



















