ΗΡΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-0: Αγωνίστηκαν για το σήμα στη φανέλα κόντρα στον υποψήφιο πρωταθλητή
Η ΗΡΑ Διρφύων/Μεσσαπίων (φωτό πάνω) αγωνίστηκε για το σήμα στη φανέλα κόντρα στον υποψήφιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής Παμπαιανικό (φωτό κάτω) και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν στο γήπεδο Ψαχνών πήρε παλικαρίσια ισοπαλία (0-0).
Οι Ευβοιώτισσες έπαιξαν την μπαλίτσα τους και δεν έκαναν τα στραβά μάτια, κόβοντας τον δρόμο της πρωτιάς στην ομάδα της Παιανίας, με συνέπεια καθαρό προβάδισμα τίτλου να αποκτήσει η Νίκη Γαλατσίου (στο +2 από τον Παμπαιανικό, μια στροφή πριν το φινάλε).

Και είναι βέβαιο ότι το ίδιο μαχητικά θα έπαιζαν τα κορίτσια, αν στο διάβα τους προχθές (Σάββατο) βρισκόταν η Νίκη Γαλατσίου.

Ο δάσκαλος Τάκης Σπυρόπουλος (φωτό πάνω) έχει εμφυσήσει στα κορίτσια το ιδανικό να μάχεσαι για την υστεροφημία σου και οι ταλαντούχες κοπέλες του "ημίθεου" έκαναν πράξη τα λόγια του.
Κι όταν δίνεις τη μάχη σου και έχεις καθαρή τη συνείδησή σου, δεν κάνεις εκπτώσεις στο πάθος για το αυτονόητο, που είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Ήρα Διρφύων-Μεσσαπίων την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει στο Αλιβέρι με την Ταμνύναι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ για τον αγώνα με τον Παμπαιανικό σχολίασε:

"Ενα σκληρό παιχνίδι έληξε με ισοπαλία διατηρώντας την ομάδα μας στην 3η θέση του ομίλου!
Οι παίκτριες της ΗΡΑΣ κατάφεραν να στερήσουν τη νίκη στα κορίτσια του Παμπαιανικού που ήθελαν τόσο πολύ για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα!
Όσο σκληρά κι αν έπαιξαν οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας, τα κορίτσια της ΗΡΑΣ έδωσαν ψυχή και κράτησαν το παιχνίδι ισόπαλο (0-0), χαρίζοντας δάκρυα στην αντίπαλη ομάδα.
Δυστυχώς η διαιτησία φάνηκε ανεπαρκής και ξεκάθαρα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, πολλές φορές.
Μπράβο στα κορίτσια μας, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για την παιδεία τους. Να ευχηθούμε περαστικά στις παίκτριες μας, που η μία κατέληξε στο νοσοκομείο και οι άλλες δύο έφυγαν με τραυματισμούς".

Μετά το τέλος του ματς τα κορίτσια της Ήρας γεύτηκαν σουβλάκια (σ.σ. και όχι καλαμάκια) στα αποδυτήρια του Σταδίου των Ψαχνών.




















