ΗΡΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-0: Νέα νίκη για τα ταλαντούχα κορίτσια

ΗΡΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-0: Νέα νίκη για τα ταλαντούχα κορίτσια
6 Απριλίου 2026, 00:33
A+ A-
Η Στάντζου το γκολ που έκρινε το ματς.

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο παλμαρέ της η Ήρα Διρφύων/Μεσσαπίων στην πρώτη χρονιά-γνωριμία με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών.

Κι όμως, η Ήρα κάνει πορεία πρωταθλητισμού...

Στο τέλος δεν θα κατακτήσει τον τίτλο, λόγω απειρίας, αλλά η ομάδα, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου κόουτς Τάκη Σπυρόπουλου, έχει βάλει τις βάσεις για να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο (στη Β' Εθνική) την επόμενη σεζόν.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/4) στο Στάδιο Ψαχνών η Ήρα ήταν ανώτερη από την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου (σ.σ. από τις καλές ομάδες του ομίλου) και επικράτησε 1-0 με γκολ της Στάντζου στο 15'.

Στη συνέχεια τα ταλαντούχα κορίτσια της ευβοϊκής ομάδας έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, αλλά απειλητικές 1-2 φορές έγιναν και οι φιλοξενούμενες, ωστόσο η κίπερ Μαρία Σουλτάτη, όποτε χρειάστηκε, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

ΗΡΑ ΔΙΡΦΥΩΝ/ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ (Τάκης Σπυρόπουλος): Μαρ. Σουλτάτη, Ι. Κοτρογιάννη, Παπαδημητρίου, Ακριώτη (61′ Μυρτώ Στεργίου), Υρώ Θεοδώρου, Θέμελη, Μάρα Στεργίου, Μπίστα (81′ Δαμιανού), Καγκέλη (81′ Κουβέλη), Σπανού, Στάντζου.

Επιστροφή