Αυλωνίτης: Θα ήταν πιο δίκαιο ένας διπλός ημιτελικός ή νοκ άουτ σε ουδέτερο γήπεδο, κρίμα που δεν είδαν οι φίλαθλοι το ματς

Αυλωνίτης: Θα ήταν πιο δίκαιο ένας διπλός ημιτελικός ή νοκ άουτ σε ουδέτερο γήπεδο, κρίμα που δεν είδαν οι φίλαθλοι το ματς
3 Απριλίου 2026, 20:24
A+ A-
Εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

Η Προποντίδα επικράτησε με 2-1 της Μακρυκάπας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Εύβοιας και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό όπου θα βρει αντίπαλο τον Ελλήσποντο, που πέρασε με διπλό (με το ίδιο σκορ/1-2) από τη Λίμνη κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό της βόρειας Εύβοιας.

Οι ημιτελικοί ήταν νοκ άουτ, με την Προποντίδα να έχει το πλεονέκτημα της έδρας (η αναμέτρηση έγινε στον Βούρκο), ωστόσο ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» Αντώνης Αυλωνίτης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το σύστημα διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Και μάλιστα το έπραξε πριν τη σέντρα του αγώνα: «Τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα έπρεπε να ήταν διπλά. Αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο. Ή από τη στιγμή που γίνεται ένα ματς, θα ήταν προτιμότερο να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, για να υπάρχουν …ίσες αποστάσεις», τόνισε.

Ο Χαλκιδέος τεχνικός, όμως, διαφώνησε και με την μη αναβολή του ματς σε μια μέρα (την Τετάρτη), που ήταν γνωστό ότι θα …ανοίξουν οι ουρανοί. Μπορεί τα ακραία φαινόμενα που περιμέναμε να μην ήταν και τόσα …ακραία τελικά, ωστόσο όταν ο Αυλωνίτης γύρισε προς την εξέδρα (σ.σ. λίγα λεπτά πριν τη σέντρα) και είδε στην εξέδρα 10 φιλάθλους με ομπρέλες, σχολίασε (και αναρωτήθηκε) στο egnomi.gr: «Θα μπορούσαν τα ματς να πάνε την άλλη (Μεγάλη) Τετάρτη, δεν μας …τρέχει κανείς. Τα παιδιά θα παίξουν μέσα στη βροχή, είναι συνηθισμένα, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι κακός. Αλλά δεν είναι κρίμα να μην παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι έναν ημιτελικό Κυπέλλου;».

Οι ...ηρωικοί φίλαθλοι που αψήφησαν την κακοκαιρία "Ερμίνιο" και βρέθηκαν στο γήπεδο του Βούρκου στον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα στην Προποντίδα και την Μακρυκάπα.

Επιστροφή