Η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας σε Συνέλευση στην Αράχωβα

Η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Εύβοιας σε Συνέλευση στην Αράχωβα
30 Μαρτίου 2026, 19:43
A+ A-
Συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Στη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), που πραγματοποιήθηκε στην Αράχωβα από 20 έως 22 Μαρτίου, με οικοδεσπότη το Επιμελητήριο Βοιωτίας, εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας η Δέσποινα Καραμπέτσου.

Οι εργασίες άνοιξαν με την εκδήλωση «Women's Business Stories», όπου γυναίκες επιχειρηματίες μοιράστηκαν τις διαδρομές τους, τις προκλήσεις και τις στρατηγικές τους για ανάπτυξη και καινοτομία.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσαν οι τιμητικές διακρίσεις στην πρόεδρο του ΕΕΔΕΓΕ Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη και στην Δήμητρα Κατσαφάδου για την επιχειρηματική και κοινωνική τους προσφορά.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων συζήτησαν στρατηγικές για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, εστιάζοντας, στα παρακάτω θέματα: 

Στη χρηματοδότηση, την κατάρτιση, το mentoring και τη συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις ευθύνης, αναδεικνύοντας τον ρόλο του ΕΕΔΕΓΕ ως θεσμικού φορέα και γέφυρα ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο, τα Επιμελητήρια και την Πολιτεία.

Επιστροφή