Γ' ΕΘΝΙΚΗ (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και πλέι άουτ, η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές
Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ έγινε σήμερα και σημαδεύτηκε από την ήττα (0-1) της Αρτάκης στη Ρόδο από τον Διαγόρα. Σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) του Άρη Πετρούπολης στην Καισαριανή, μειώνονται κατά πολύ και οι ελπίδες του ΑΟΝΑ για διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο. Πλέον, η ομάδα της Εύβοιας πρέπει να νικήσει σε όλα τα ματς που απομένουν και παράλληλα ο Άρης να μην κερδίσει κανένα στη Ρόδο, όπου παίζει τις επόμενες δυο αγωνιστικές.
Το μοναδικό γκολ, που έκρινε τη συνάντηση του Διαγόρα με την Αρτάκη, πέτυχε ο Ροδίτης μέσος Γιάννης Καρπαθάκης στο 75'. Λίγα λεπτά νωρίτερα η Αρτάκη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί χάνοντας πέναλτι με τον Κρυεμάδι (απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων).
Για τον Άρη Πετρούπολης με τον Εθνικό Αστέρα το γκολ σημείωσε στο πρώτο λεπτό του β' ημιχρόνου ο Χρήστος Αντωνίου. Ο νικητής είχε και μια αποβολή παίκτη του.
Στην Κάρυστο το ματς με την Αφάντου ξεκίνησε μια ώρα αργότερα. Η ομάδα της Νότιας Εύβοιας κέρδισε 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Σπαχιού στο 10' και η ανατροπή ήρθε με γκολ που πέτυχαν ο Νίκος Κοροβέσης στο 33' και ο Βαγγέλης Παπαδάκης στο 80'. Το σκορ ολοκληρώθηκε με γκολ του Νίκου Σπηλιώτη στο 91'.
Στο γκρουπ για την παραμονή στην κατηγορία (Play out), ο Αμαρυνθιακός, που έχει υποβιβαστεί, έπεσε ηρωικά στη Νέα Ιωνία. Η ομάδα που κοουτσάρει εδώ και λίγες βδομάδες ο Γιάννης Καρβέλης νίκησε 1-0 με γκολ στο 18' από τον Κώστα Γκαρτζονίκα. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το ματς (λόγω αποβολής) οι γηπεδούχοι.
Στο άλλο ματς Κένταυρος και Δόξα Βύρωνα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Άνοιξε το σκορ (54') με πέναλτι του Μάλτσι η φιλοξενούμενη ομάδα και η ισοφάριση ήρθε στο 79'.
Η επόμενη αγωνιστική διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη (1/4) με τους δυο πρωτοπόρους Αρη Πετρούπολης και Αρτάκη να αγωνίζονται στη Ρόδο με Διαγόρα και Αφάντου αντίστοιχα, ενώ η Κάρυστος θα παίξει πάλι στο "Λουμίδειο" με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.
| 2η αγωνιστική PLAY OFF | |
| ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ | 3-1 |
| ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ | 1-0 |
| ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ | 0-1 |
| 2η αγωνιστική PLAY OUT | |
| ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ | 1-0 |
| ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-ΑΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ | 1-1 |
| ΡΕΠΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ |
| PLAY OFF | ΒΑΘΜ. | |
| 1 | ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ | 57 |
| 2 | ΑΡΤΑΚΗ | 50 |
| 3 | ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ | 41 |
| 4 | ΚΑΡΥΣΤΟΣ | 38 |
| 5 | ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | 32 |
| 6 | ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ | 32 |
| PLAY OUT | ΒΑΘΜ. | |
| 7 | ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ | 35 |
| 8 | ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | 34 |
| 9 | ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ * | 32 |
| 10 | ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ | 29 |
| 11 | ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ * | 14 |
* Με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
| 3η αγωνιστική - ΤΕΤΑΡΤΗ 1/4/2026 |
| ΚΑΡΥΣΤΟΣ – Εθνικός Αστέρας |
| Διαγόρας Ρόδου – Aρης Πετρούπολης |
| ΑΕΡ Αφάντου – ΑΡΤΑΚΗ |
| 4η αγωνιστική ΚΥΡΙΑΚΗ 5/4/26 |
| Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας Ρόδου |
| Aρης Πετρούπολης – ΑΕΡ Αφάντου |
| ΑΡΤΑΚΗ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ |
| 5η αγωνιστική ΤΕΤΑΡΤΗ 8/4/26 |
| Διαγόρας Ρόδου – ΚΑΡΥΣΤΟΣ |
| ΑΕΡ Αφάντου – Εθνικός Αστέρας |
| ΑΡΤΑΚΗ – Aρης Πετρούπολης |
| 3η αγωνιστική (1/4) |
| Δόξα Βύρωνα – Απόλλων Καλυθιών |
| Αμαρυνθιακός – Κένταυρος Βριλησσίων |
| Ρεπό: ΑΟ Νέας Ιωνίας |
| 4η αγωνιστική (5/4) |
| Απόλλων Καλυθιών – Αμαρυνθιακός |
| Κένταυρος Βριλησσίων – ΑΟ Νέας Ιωνίας |
| Ρεπό: Δόξα Βύρωνα |
| 5η αγωνιστική (8/4) |
| ΑΟ Νέας Ιωνίας – Απόλλων Καλυθιών |
| Αμαρυνθιακός – Δόξα Βύρωνα |
| Ρεπό: Κένταυρος Βριλησσίων |






















