Τον έστειλαν να βγάλει το φίδι από την τρύπα

Τον έστειλαν να βγάλει το φίδι από την τρύπα
7 Σεπτεμβρίου 2011, 07:19
A+ A-
Ο Ραχωβίτσας στη Θεσσαλονίκη για να αποκρούσει τους διαδηλωτές. 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος συντονίζει τον σχεδιασμό «απόκρουσης» των διαδηλωτών, που αναμένεται να έχουν ισχυρή παρουσία.

Ο έμπειρος στρατηγός θα εκπονήσει όλο το σχέδιο δράσης, για να αντιμετωπιστούν οι ... ορδές των διαδηλωτών, την κρίσιμη ώρα που ο πρωθυπουργός θα εισέρχεται στο κτήριο του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ραχωβίτσα να ...βγάλει το φίδι από την τρύπα, αφού αν καταφέρει και περάσει τον "σκόπελο" της Θεσσαλονίκης θα κερδίσει χρήσιμο πολιτικό χρόνο για τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων.

Ήδη πάντως τα μέτρα είναι πρωτοφανή. Η μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από την πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας θα είναι εντυπωσιακή και αναμένεται να φθάσει τους 4.500 με 5.000 άνδρες!

Επιστροφή