DIANA ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση Climatherm 2026

DIANA ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση Climatherm 2026
28 Μαρτίου 2026, 12:20
A+ A-
Παρουσίασε τα προϊόντα της στον τομέα της ενέργειας. 

Στη Διεθνή έκθεση "Climatherm Energy 2026", που πραγματοποιήθηκε στο "Αthens Metropolitan Expo”, πήρε μέρος η "DIANA solar", η οποία κατασκευάζει ηλιακούς θερμοσίφωνες από το 1983 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μπούρτζι Χαλκίδας.

Η γνωστή ευβοϊκή εταιρεία έδωσε δυναμικό "παρών" για ακόμη μια χρονιά παρουσιάζοντας τα προϊόντα της στον τομέα της ενέργειας με στόχο να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και να επεκτείνει την εξαγωγική της δραστηριότητα σε νέες χώρες (εξάγει ήδη σε 10 χώρες δημιουργώντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην τοπική κοινωνία). 

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα σειρά προϊόντων της, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις υψηλής ποιότητας, που συνδυάζουν απόδοση και αξιοπιστία!

Ο ιδρυτής της εταιρίας DIANA SOLAR Νίκος Γιάνναλος ανάμεσα στην Ελένη Κοτσερίδη, την κόρη του Ειρήνη Γιάνναλου, την Αναστασία Γαλάνη, και τους γιους του Κώστα και Λυκούργο Γιάνναλο. ​

Πλέον, τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε και στον εκθεσιακό χώρο στη Χαλκίδα (φωτό κάτω / δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες), όπως και ολοκληρωμένες λύσεις για θέρμανση και ψύξη (πχ. αντλίες θερμότητας, λέβητες φυσικού αερίου).

Στόχος της DIANA solar είναι τα επόμενα χρόνια να γίνει η τρίτη κατά σειρά επέκταση της παραγωγικής μονάδας σε νέο μεγαλύτερο χώρο για τη βελτίωση της ροής εργασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας και την καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επιστροφή