ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση της Σχολής Γονέων το Σάββατο για τις διατροφικές διαταραχές στα παιδιά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση της Σχολής Γονέων το Σάββατο για τις διατροφικές διαταραχές στα παιδιά
6 Μαρτίου 2026, 18:27
A+ A-
Πετυχημένες συναντήσεις σε Χαλκίδα και Λουτρά Αιδηψού, με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρόσφατες συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Μητρόπολης Χαλκίδος, τόσο στη Χαλκίδα όσο και στα Λουτρά Αιδηψού, με κεντρικό θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών.

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης στη Χαλκίδα, η λογοθεραπεύτρια Μαρία-Γεωργία Σκλιά ανέπτυξε το θέμα «Κατανοώντας τις Μαθησιακές Δυσκολίες», προκαλώντας ενδιαφέρον διάλογο με το κοινό.

Παράλληλα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Παντελεήμονος στα Λουτρά Αιδηψού, η λογοθεραπεύτρια και λογοπεδικός Ιουλία Παπαδοπούλου μίλησε για τα «Παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία και πλαίσιο υποστήριξης».

Η Σχολή Γονέων συνεχίζει τις δράσεις της το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Χαλκίδος (οδ. Αχαΐας και Κυκλάδων), όπου η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Ματράκα θα αναπτύξει το θέμα «Διατροφική διαταραχή στα παιδιά και η γενική συμπεριφορά τους».

Η εκδήλωση αναμένεται να προσφέρει χρήσιμες γνώσεις και πρακτικές κατευθύνσεις στους γονείς για την κατανόηση και την αντιμετώπιση διατροφικών δυσκολιών στην παιδική ηλικία.

Επιστροφή