Κέρδισε αθλητική υποτροφία!
Μπορεί το επάγγελμά του να είναι πολιτικός μηχανικός, ο Γιάννης Σακελλαράκης όμως έχει ένα κρυφό πάθος. Την αγάπη του για τον αθλητισμό γενικά και το ποδόσφαιρο ειδικά.
Αυτός ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε να συντάξει ένα κείμενο 300 λέξεων με αθλητικό θέμα και να λάβει μέρος – «έτσι για πλάκα» όπως λέει ο ίδιος- σε διαγωνισμό που οργάνωσε το gazetta.gr.
Και να που το μεράκι και η αγάπη για το ποδόσφαιρο μετουσιώθηκαν σε ένα κείμενο που κρίθηκε άξιο επαίνου. Οι 300 λέξεις ήταν τελικά αρκετές για να αναδείξουν το πηγαίο ταλέντο του Γιάννη στην αθλητική γραφή και να τον αναδείξουν μεταξύ των 16 επιτυχόντων του διαγωνισμού.
Το έπαθλο, μία υποτροφία για αθλητικές σπουδές, κρίνεται μάλλον άχρηστο για τον γνωστό πολιτικό μηχανικό. Η χαρά ωστόσο της επιβράβευσης είναι απεριόριστη. Εμείς δεν έχουμε να παρά να του στείλουμε τα διαδικτυακά συγχαρητήριά μας!
Στη φωτογραφία ο Γιάννης Σακελλαράκης με την μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής του, την κόρη του Ανδριάννα.




















