Εργασίες ανακατασκευής στην Εθνική Οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης με πολυήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες ανακατασκευής στην Εθνική Οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης με  πολυήμερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
24 Φεβρουαρίου 2026, 19:08
A+ A-
Σε ποια περιοχή θα γίνουν οι παρεμβάσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας τίθενται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω ασφαλτικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή των Θερμοπυλών και των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Νέα Οδός, οι εργασίες θα εκτελούνται από την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στις 7 το πρωί έως και το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, στο τμήμα από το 152,9ο έως το 149,3ο χιλιόμετρο.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε δύο φάσεις:

Φάση Α:

  • Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας από το 152,9ο χλμ. έως το 150ο χλμ.
  • Συνέχεια αποκλεισμού της αριστερής λωρίδας από το 150,65ο χλμ. έως το 149,3ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα.

Φάση Β:

  • Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 152,9ο χλμ. έως το 150ο χλμ.
  • Συνέχεια αποκλεισμού από το 150,65ο χλμ. έως το 149,3ο χλμ. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, μεταξύ 07:00 και 19:00, ενώ σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται νωρίτερα.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και θα τοποθετηθεί η σχετική προσωρινή σήμανση για την πλήρη ενημέρωση των οδηγών.

 

Επιστροφή