ΧΑΛΚΙΔΑ: Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσης Αποστράτων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας
Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ευβοίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Βαρσαμά, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας Ιωάννη Κατσακιώρη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ζωή Αποστόλου, ο Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Σκλιάς και ο ταμίας Κωνσταντίνος Τζίφας.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης συνεχάρησαν τον κ. Κατσακιώρη για την τοποθέτησή του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του για την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών της Εύβοιας.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και συνεργασίας, με έμφαση στη διατήρηση συνεχούς επικοινωνίας και στη στήριξη των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ευβοίας επιβεβαίωσε τη διαχρονική της δέσμευση να συνδράμει στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, προάγοντας την κοινωνική συνοχή και ενεργώντας με υπευθυνότητα σύμφωνα με το θεσμικό της ρόλο.



















