Πρόεδρος ο Κώστας Ζευγολάτης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύτικα Χαλκίδας

Πρόεδρος ο Κώστας Ζευγολάτης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύτικα Χαλκίδας
8 Φεβρουαρίου 2026, 10:10
A+ A-
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Αναλυτικά η κατανομή των αξιωμάτων.

Σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα Χαλκίδας, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες.

Κατά τη συνεδρίαση, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες μεταξύ των μελών του.

Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζευγολάτης (φωτό), με Αντιπρόεδρο το Νίκο Βιτζηλαίο. Καθήκοντα Α’ Γραμματέα ανέλαβε η Λιάνα Σαπουντζή, ενώ Β’ Γραμματέας ορίστηκε η Εύη Σιβίλια.

Στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης, Ταμίας Α΄είναι η Κλημεντίνη Μούντριχα και Ταμίας Β΄ ο Παναγιώτης Γκιόλης. Υπεύθυνος αποθήκης και υλικών ορίστηκε ο Κώστας Σκυριανός.

Επιστροφή