Πατέρας δυο παιδιών ο Τούρκος ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από 26χρονο Ελληνα σε τρένο στη Γερμανία

Πατέρας δυο παιδιών ο Τούρκος ελεγκτής που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από 26χρονο Ελληνα σε τρένο στη Γερμανία
6 Φεβρουαρίου 2026, 18:46
A+ A-
Ο Ελληνας συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ένας 26χρονος Ελληνας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο ελεγκτή (φωτό), σε τρένο, ο οποίος ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την Bild, η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό του Λάντστουλ.

Ο 36χρονος έκανε τον καθιερωμένο έλεγχο εισιτηρίων. Όπως μεταδίδει το γερμανικό μέσο, ο 26χρονος Έλληνας που δεν είχε εισιτήριο, διαπληκτίστηκε μαζί του και στη συνέχεια του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός έσπρωξε τον ελεγκτή και τον απείλησε. Όταν ο 36χρονος ζήτησε από τον επιβάτη να κατέβει από το τρένο, εκείνος άρχισε να τον χτυπά επανειλημμένα στο κεφάλι και ο άνδρας κατέρρευσε μέσα στο βαγόνι.

Ο δράστης συνελήφθη επιτόπου. Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ο 36χρονος ελεγκτής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Επιστροφή