ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιχειρηματίες στη φυλακή για εμπρησμό

ΓΝΩΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιχειρηματίες στη φυλακή για εμπρησμό
6 Φεβρουαρίου 2026, 09:08
A+ A-
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί.

Η πιο αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, η Ευβοϊκή Γνώμη, σας περιμένει σε όλα τα περίπτερα με ειδήσεις που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Ας πάρουμε μία γεύση...

1) Επιχειρηματίες μπήκαν στη φυλακή για εμπρησμό. Απόφαση-κόλαφος στα Δικαστήρια Χαλκίδας.

2) Βαρβάτο φέσι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από τη λειτουργία των κυλικείων. Η Γνώμη αποκαλύπτει και θέτει κρίσιμα ερωτήματα στον διοικητή Στέλιο Γερωνυμάκη.

3) Χάδια και αγκαλιές σε αθώες ψυχούλες είχε η Ημέρα Υιοθεσίας που έκανε ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας. Η Γνώμη ήταν εκεί και έχει ρεπορτάζ.

4) ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη μαθήτρια από μεσήλικα!

5) Φρικτό θάνατο βρήκε ζευγάρι στα Ψαχνά μέσα στο σπίτι του. Πώς συνέβη το μοιραίο.

6) Ενας χείμαρρος μπήκε μέσα στο σπίτι ανδρόγυνου στο Πέι Δοκού και κατέστρεψε σχεδόν τα πάντα. Φωτό και δηλώσεις.

7) ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ "ΓΝΩΜΗΣ": Στέναξε η πίστα στην κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων, μεγάλο γλέντι -αν και χωρίς μάσκες- από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κανήθου και χαμόγελα και αστοχίες στην εκδήλωση του ινστιτούτου "Καράκωστα".

8) Μεγάλο αφιέρωμα σε επιχειρηματίες που τόλμησαν μέσα στο 2025.

9) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η "αμαρτωλή" Βάκα και ο ...ερεθισμένος Θανάσης Τριανταφύλλου!

10) Μαρτύριο το πάρκινγκ για τους κατοίκους του κέντρου. Διαμαρτυρία κατοίκων στην οδό Γαζέπη και τα πέριξ.

11) Φανφάρες και κλικ κατ' αποκλειστικότητα από την Ελενα Βάκα στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων.

12) Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανδρών μετά από καβγά κοριτσιών στη Δροσιά Ανθηδόνας. 

13) Ο καθηγητής Νίκος Ράζος πάλεψε σκληρά 122 μέρες στην εντατική, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Αυτά και πολλά ακόμη ρεπορτάζ μόνο στη Γνώμη που κυκλοφορεί. Καλή σας ανάγνωση... 

Επιστροφή