ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βελούδινο διαζύγιο με Μπισμπικόπουλο - Αναλαμβάνει ο Μπασούκος

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βελούδινο διαζύγιο με Μπισμπικόπουλο - Αναλαμβάνει ο Μπασούκος
2 Φεβρουαρίου 2026, 22:29
A+ A-
Ο Μπισμπικόπουλος σχολιάζει και τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις σημειώθηκαν τις προηγούμενες ώρες στον Απόλλωνα Παραλίας.

Η ομάδα και ο κόουτς Αντώνης Μπισμπικόπουλος χώρισαν φιλικά και φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Γιάννης Μπασούκος, ο πρώην τεχνικός του Πισσώνα.

Δεν αποκλείεται αύριο να κάνει την πρώτη του προπόνηση και το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει ...ντέρμπι παραμονής με την ΑΕΚ Χαλκίδας στο Πάρκο του Λαού.

Ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος μίλησε στο egnomi.gr και είπε μεταξύ άλλων:

"Πράγματι λύθηκε η συνεργασία μου με την ομάδα. Είχα μια συνάντηση με τη διοίκηση το βράδυ του Σαββάτου (31/1), μετά την εντός έδρας ήττα (με 2-1) από τον ΠΑΟ Κανήθου. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση (προτελευταία), αλλά χωρίσαμε σε όμορφο κλίμα. Δέθηκα με τον σύλλογο, κάναμε καλή δουλειά, είχαμε αγωνιστικότητα. Αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά. Και σε αυτές τις περιπτώσεις το μάρμαρο ...πληρώνει πάντα ο προπονητής. Εύχομαι στην ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής".

Ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος είναι και φανατικός υποστηρικτής της ΑΕΚ και χθες βρέθηκε στη Φιλαδέλφεια προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο ίδιος σχολίασε τα όσα συνέβησαν, λέγοντας: "Γελάει και η παλιά παράγκα με αυτές τις αποφάσεις. Προφανώς δεν υπάρχει τίποτα στο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μουκουντί ούτε τραβάει φανέλα, ούτε προσπαθεί να τον σταματήσει αντικανονικά. Και η κάρτα στην αγκωνιά του Ποντένσε, σε άλλο πρωτάθλημα, θα είχε κόκκινο και όχι κίτρινο χρώμα. Εγώ πιστεύω ότι ο διαιτητής ήρθε για να ...φέρει το ματς στο Χ (!) και τα κατάφερε".

 

Επιστροφή