Διακοπές ρεύματος σε τρεις Δήμους της Εύβοιας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Διακοπές ρεύματος σε τρεις Δήμους της Εύβοιας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου
16 Ιανουαρίου 2026, 20:20
A+ A-
Στο Δήμο Χαλκιδέων θα γίνουν δύο μισάωρες διακοπές σε Βασιλικό και Μύτικα. Δείτε ποιες ώρες.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοίνωσε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε τρεις Δήμους της Εύβοιας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Χαλκιδέων θα πραγματοποιηθούν δύο μισάωρες διακοπές στην περιοχή Μύτικα και Βασιλικού, από τις 07:00 έως τις 07:30 το πρωί και από τις 3:30 έως τις 4:00 το απόγευμα, λόγω λειτουργίας του δικτύου.

Στον Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης - Αγίας Άννας, η ηλεκτροδότηση θα διακοπεί από τις 09:00 έως τις 12:00 το πρωί στα γύρω από τα σχολεία στο Μαντούδι, για εργασίες συντήρησης του υποσταθμού.

Τέλος, στον Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων, στις περιοχές Μαρκάτες, Παγώντας (παλαιός και νέος), Δερβένι, Δαφνώνας, Άγιος Καμαρίτσας (παλιές κατασκηνώσεις), Εξοχ. Τσαμασφύρας, Εργ. Τριανταφύλλου και Κεραία ΕΡΤ Cosmote Άγιος, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 09:00 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα λόγω κατασκευαστικών εργασιών.

 

 

Επιστροφή