ΧΑΛΚΙΔΑ: Χριστουγεννιάτικες ευχές και καλή πράξη αγάπης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

ΧΑΛΚΙΔΑ: Χριστουγεννιάτικες ευχές και καλή πράξη αγάπης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
28 Δεκεμβρίου 2025, 10:48
A+ A-
Τα Πουλιά, οι Οδηγοί και οι Νέοι Οδηγοί του ΣΕΟ έφεραν χαρά και αγάπη στην πόλη.

Το Τοπικό Τμήμα Χαλκίδας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού γέμισε με χριστουγεννιάτικη διάθεση την πόλη, καθώς τα μέλη του (Πουλιά, Οδηγοί και Νέοι Οδηγοί), επισκέφθηκαν εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για να πουν τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Με ιδιαίτερη χαρά, τα παιδιά τραγούδησαν στον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, στην Αντιδήμαρχο Δήμητρα Σακελλαράκη και σε άλλους εκπροσώπους φορέων, μεταφέροντας μηνύματα ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια ζεστή και ανθρώπινη στιγμή. Τα μέλη του ΣΕΟ πραγματοποίησαν την «Καλή Πράξη Αγάπης», επισκεπτόμενοι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και προσφέροντας λίγη χαρά και στήριξη, υπενθυμίζοντας ότι οι μικρές πράξεις καλοσύνης έχουν μεγάλη αξία, ειδικά τις γιορτινές μέρες.

Επιστροφή