ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-1: Ήταν γενναίος, αλλά τον πλήγωσαν οι κόκκινοι

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 2-1: Ήταν γενναίος, αλλά τον πλήγωσαν οι κόκκινοι
13 Δεκεμβρίου 2025, 18:41
A+ A-
Σκόραρε ξανά ο Μάριος Παππάς.

Σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς πάλεψε και ήταν γενναίος ο Αμαρυνθιακός, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Εύβοια με βαθμό ή βαθμούς.

Όχι ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι στο γήπεδο Καισαριανής, σε μια έδρα όπου πριν λίγο διάστημα ο ΑΟΝΑ δέχθηκε τρία γκολ.

Έτσι, ο Αμαρυνθιακός ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Εθνικό Αστέρα, που πέτυχε την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας έγινε σήμερα (Σάββατο) μετά από αίτημα των κόκκινων.

Ο Αμαρυνθιακός είχε καλή παρουσία -κυρίως- στο β' μέρος, μείωσε το σκορ και είχε καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με στατική φάση, για να κάνει και το 2-2, αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε, αφού πρώτα τον πλήγωσαν οι κόκκινοι με διακριθέντα τον Παληγεώργο (κερδισμένο πέναλτι και γκολ).

Στο 22' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παληγεώργο, το οποίο αξιοποίησε ο Χριστόπουλος για το 1-0. 

Στο δεύτερο μισό η ομάδα της Εύβοιας πίεσε, αν και δεν καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι με ατομική ενέργεια του Παληγεώργου έκαναν στο 76' το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ευβοιώτες ήταν να μπουν στο ματς (1-1) με το γκολ του Μάριου Παππά στο 91'.

Ο Παππάς πέτυχε το νικητήριο γκολ του Αμαρυνθιακού στο προηγούμενο ματς με τα Βριλήσσια. Σήμερα σκόραρε εκ νέου και ο Αμαρυνθιακός πίστεψε ότι θα κάνει το κόλπο γκρόσο, αλλά η άμμος από την κλεψύδρα είχε αδειάσει δραματικά...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Κολοβός) Φουτράκης, Γκιόκα, Χασιώτης (82' Φλώκος), Μπακαούκας, Ανδρέου, Σταμούλης, Στάθης Λάμπρου, Χριστόπουλος (82' Θεοδώρου), Τσιμπόκας (59' Φέκκας), Παληγεώργος, Μαυρίκος (73' Οσάφι).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης) Τελατινίδης, Πλαστουργός, Πανίδης (85' Μπάγιας), Πατρώνης (85' Κουσερής), Σέχου (80' Ανοσίκε), Σιαράπης, Παππάς, Τσούμαρης (46' Κατσιούλας), Μαρούδας, Κοτσοβός, Χατζηαθανασίου (46' Τουλούμης).

Επιστροφή