ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Στον Νίκο Παναγόπουλο τα προπονητικά κλειδιά

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Στον Νίκο Παναγόπουλο τα προπονητικά κλειδιά
28 Νοεμβρίου 2025, 21:06
A+ A-
Ο νέος κόουτς είναι προσωπική επιλογή του προέδρου Αργύρη Μανώλη.

Γνωστό έγινε το όνομα του νέου προπονητή του ΑΟ Μαρμαρίου, που θα προσπαθήσει να κάνει επανεκκίνηση μετά τις δυο βαριές εκτός έδρας ήττες σε Ληλάντιο και Φύλλα, στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣ Εύβοιας.

Ο νέος κόουτς δεν κατάγεται από την Εύβοια και ακούει στο όνομα Νίκος Παναγόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει περάσει με επιτυχία από όλες της κατηγορίες της ΕΠΣΑΝΑ και της ΕΠΣΑ και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B'.

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει εργαστεί με επιτυχία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, αλλά και σε πρώτες ομάδες της Ανατ. Αττικής.

Μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στην Κ15 του Πανιωνίου, αλλά και σε Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ΑΟ Αετολόφου Ανάβρας, Όλυμπο Αιγάνης (ΕΠΣ Λάρισας), Μαρπησσαϊκό, Κουβαρά, Αφιδναϊκό, Κηφισιά, Παμπαιανικό, Κ12 & Κ14 Τριγλία Ραφήνας, Θρίαμβο Αθηνών και ΑΟ Κορωπίου.

Ακόμη έχει εργαστεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Αχυρώνα-Ονήσιλο της Β' Εθνικής της Μεγαλονήσου. 

Είναι προσωπική επιλογή του προέδρου του ΑΟΜ Αργύρη Μανώλη.

Οι δυο άντρες έδωσαν τα χέρια και το ντιλ είναι γεγονός.

Στη φωτό πάνω ο πρόεδρος Αργύρης Μανώλης (αριστερά) και δεξιά ο νέος κόουτς Νίκος Παναγόπουλος.

Επιστροφή