ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-4: Βρήκε τη φόρμα του και είναι ασταμάτητος
Μετά την ήττα με 4-0 στο Αλιβέρι από τον πρωτοπόρο Ταμυναϊκό, ο Λήλας Βασιλικού βρήκε τη φόρμα του και είναι ασταμάτητος.
Έπειτα, νίκησε τον ΑΟ Χαλκίς και σε δυο ταξίδια στον βορρά επικράτησε με 4-1 της Αναγέννησης Μαντουδίου και σήμερα με 4-0 τον Ατρόμητο στα Βασιλικά.
Τρία παιχνίδια, 10 γκολ ενεργητικό για το γκρουπ του Θανάση Μεθενίτη.
Στο 38' ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του στόπερ Δημήτρη Γλύκου, αλλά δεν έκρινε αυτή η κάρτα το ματς. Το χειρότερο είναι ότι ο Χρήστος Ανέστης δεν θα τον έχει στο επόμενο ματς, καθώς ο Ατρόμητος έχει ελλιπές ρόστερ και κάθε παίκτης είναι πολύτιμος.
Ο Λήλας ήταν ανώτερος και ήδη είχε φροντίσει να προηγηθεί με 2-0.
Ο Νίκος Μαστροκώστας στο 25λεπτο έκανε το 0-1 και με αυτογκόλ από ενέργεια του Βασίλη Γκούμα σημειώθηκε το 0-2 στο 35'.
Στο β' ημίχρονο και γύρω στο 50' ο Νίκος Μαστροκώστας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-3.
Το 0-4 διαμόρφωσε στο 63' ο Άγγελος Γκιόκας, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε "χαζομπαμπάς", αφού ήρθε στον κόσμο ο ...Γκιόκας τζούνιορ.
Διαιτησία: Κασομούλης, Ντόβολης - Νέγρης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Χρήστος Ανέστης): Μ. Αντωνίου, Ιωάννου, Μαυρούτσικος (68′ Βλαχομήτρος), Γλύκος, Δ. Αντωνίου, Σελίμης, Λαδογιάννης (55′ Σ. Βαλτάς), Σταματέλος, Δήμου, Μπεζδικιάν, Α. Πολίτης.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Θανάσης Μεθενίτης): Μητακίδης, Ιω. Γίγας, Μπαλαμπάνης, Τσούρρα, Τρεπεκλής, Αγγ. Γκιόκας (68′ Βουρδάνος), Νίκος Μαστροκώστας (76′ Μαΐσογλου), Γκούμας (76′ Βασ. Γίγας), Τσολάκος (55′ Κολιοβέτας), Αγγελάτος (68′ Μπενέτος), Νικολάου.






















