ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Διήμερος εορτασμός στη Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά
23 Οκτωβρίου 2025, 13:04
Για την γιορτή της Ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.
Tην Κυριακή 2 και την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου πανηγυρίζει η Ιστορική Ιερή Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, για την γιορτή της Ανακομιδής των λειψάνων του μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
- Κυριακή 2 Νοεμβρίου (ώρα 5.00 μ.μ.): Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη.
- Δευτέρα 3 Νοεμβρίου (ώρα 7.00 π.μ.): Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα διανεμηθεί ευλογημένο φαγητό.
Στις Ιερές ακολουθίες θα ψάλλει Χορός Ιεροψαλτών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Χαλκίδος.