Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Χαλκίδα από την ΕΛΜΕ Εύβοιας και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (VIDEO)

Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Χαλκίδα από την ΕΛΜΕ Εύβοιας και την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (VIDEO)
22 Οκτωβρίου 2025, 10:01
A+ A-
Μετά τα δύο επικίνδυνα περιστατικά στο Μουσικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ.

Σε κινητοποίηση προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης 21 Οκτωβρίου η ΕΛΜΕ Εύβοιας και η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χαλκίδας στο δημαρχείο της πόλης (παραλία).

Η κινητοποίηση έγινε μετά τα δύο περιστατικά στο Μουσικό Σχολείο, όπου μαθήτρια έπαθε ηλεκτροπληξία, και το κτηριακό συγκρότημα των ΕΠΑΛ, όπου σημειώθηκε έκρηξη μετασχηματιστή.

Οι διαμαρτυρόμενοι, ανάμεσα στους οποίους και δέκα περίπου μαθητές, φώναξαν συνθήματα για άμεση βελτίωση των υποδομών στις σχολικές μονάδες της Εύβοιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο. 

Επιστροφή