ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: Κλείνει ο δρόμος για την Καστέλλα για ένα μήνα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: Κλείνει ο δρόμος για την Καστέλλα για ένα μήνα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο
8 Οκτωβρίου 2025, 20:20
A+ A-
Πως θα κινούνται τα οχήματα από και προς Βόρεια Εύβοια. Αναλυτική ανακοίνωση με τις ρυθμίσεις.

Λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών αποχέτευσης λυμάτων εντός του οικισμού της Δ.Κ. Καστέλλας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, από την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου και μέχρι Κυριακή 9 Νοεμβρίου, για τα οχήματα που κινούνται από Αρτάκη προς Βόρεια Εύβοια θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Άγαλμα Αγγελή Γοβιού.

Θα εφαρμοστεί υποχρεωτική κατεύθυνση οχημάτων προς Ψαχνά και ειδικότερα την οδό Αβάντων, εν συνεχεία αριστερά στην οδό Παπαδιαμάντη και εν συνεχεία προς ισόπεδο οδικό κόμβο Ψαχνών – Καστέλλας – Βόρειας Εύβοιας.

Τα οχήματα με αντίθετη κατεύθυνση (από Βόρεια Εύβοια προς Αρτάκη) θα ακολουθούν αντίστροφη πορεία (Ισόπεδο κόμβο Ψαχνων – Καστέλλας – Βόρειας Εύβοιας, αριστερά στην οδό Παπαδιαμάντη και εν συνεχεία δεξιά στην οδό Αβάντων και με κατεύθυνση προς το Άγαλμα Αγγελή Γοβιού.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα ισχύουν κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο κάθε εβδομάδας και κατά τις ώρες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. 

Στην ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται:

" Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη τήρηση της εργοταξιακής σήμανσης (πινακίδες – διαγράμμιση), των ορίων ταχύτητας και των εν γένει διατάξεων του Κ.Ο.Κ. καθώς και την αυξημένη προσοχή τους κατά την διέλευσή τους από τον οικισμό Ψαχνών του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Επιπρόσθετα παρακαλούνται οι λοιποί οδηγοί να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους επί της οδού Αβάντων εντός της Δ.Κ. Ψαχνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση."
 

Επιστροφή