ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Αντώνης Ιωάννου στο Μαρκόπουλο ...μόνος - Πάλι Ρηγόπουλος στη Ρόδο σε ματς ευβοϊκής ομάδας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Αντώνης Ιωάννου στο Μαρκόπουλο ...μόνος - Πάλι Ρηγόπουλος στη Ρόδο σε ματς ευβοϊκής ομάδας
3 Οκτωβρίου 2025, 12:05
A+ A-
Ποιοι διαιτητεύουν ΑΟΝΑ, Αμαρυνθιακό και Κάρυστο.

Μόνο ο Αντώνης Ιωάννου θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας εντός αγωνιστικού χώρου στα εθνικά πρωταθλήματα.

Θα είναι Α' βοηθός στον αγώνα της Super League 2 Μαρκό-Πανιώνιος με διαιτητή τον Θανάσης Μπούτσικο από τη Μακεδονία. Ο αγώνας γίνεται την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο Μαρκόπουλο.

Στην αίθουσα του VAR του Δημ. Σταδίου Λιβαδειάς θα είναι ο Χαλκιδέος Μιχάλης Ματσούκας για τον αγώνα Λεβαδειακός-Παναιτωλικός την Κυριακή (5/10) στις 6μ.μ.

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον Σύνδεσμο Ηλείας θα διαιτητεύσει ομάδα της Εύβοιας στη Ρόδο. Ηταν διαιτητής στο ματς ΑΕΡ Αφάντου-Αρτάκη (εξέφρασαν παράπονα οι του ΑΟΝΑ με δηλώσεις στην έντυπη «Γνωμη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα) και ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακή τον αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Κάρυστος με βοηθούς τους Σωτήρη Παντελή (Αθηνών), Γιάννη Κόμκοτο (Αιτωλοακαρνανίας).

Στον αγώνα Αρτάκη-Ρόδος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τακίδης (Δ. Αττικής) με βοηθούς τους Νίκο Μανούρα (Βοιωτίας), Νίκο Παπαδόπουλο (Δ. Αττικής).

Στον αγώνα Νέα Ιωνία-Κάρυστος θα σφυρίξει ο Νίκος Κουτρουμάνος (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Ηλία Κατσογιάννη (Αρκαδίας), Σωτήρη Δρίβιλα (Αχαΐας).

Επιστροφή