ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ: Θωρακίζει την άμυνα με Αλέξανδρο Αρκούδα
Στη μεταγραφή ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Ολυμπιακός Λίμνης, που ενισχύει το ρόστερ του με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον βόρειο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ (ξεκίνησε ήδη με το δεξί νικώντας το ντέρμπι με την Μεσοποταμία).
Η ομάδα της Λίμνης έκανε δικό του τον έμπειρο αμυντικό Αλέξη Αρκούδα, με συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.
Για μεταγραφή από το πάνω ράφι έκανε λόγο η ομάδα της βόρειας Εύβοιας.
Να σημειώσουμε ότι ο Αρκούδας είχε αποκτηθεί ως καλό όνομα από την Αρτάκη, αλλά τον Δεκέμβριο του 2021 αποχώρησε, μένοντας ουσιαστικά για λίγο διάστημα στην Εύβοια.
Τώρα, ο 28χρονος αριστερός μπακ (αυτή είναι η κλασική του θέση) επιστρέφει στον νομό, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λίμνης.
"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρκούδα!
Ο βράχος της άμυνας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΕ Μυκόνου, Προοδευτική, Παλληνιακό, Άγιους Αναργύρους, Εθνικό, Νέα Αρτάκη, Θύελλα Καμαρίου και ΑΣ Σαντορίνη 2020.
Με την εμπειρία του έρχεται να καλύψει τα μετόπισθεν της ομάδας μας στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα" αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων της Λίμνης.