Ομελέτα με σπανάκι και ντοματίνια
Υλικά:
• 3 αβγά
• 100 γραμ. σπανάκι baby
• 100 γραμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 40 γραμ. φέτα
• 30 ml γάλα
• 1/2 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
• αλάτι
• πιπέρι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα. Έπειτα, προσθέτουμε το γάλα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το φρέσκο κρεμμυδάκι και σοτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για περίπου 1-2 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι και τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φύγει όλη η υγρασία τους.
Έπειτα, ρίχνουμε το μείγμα των αβγών, τη φέτα, ανακατεύουμε ελαφρά και σκεπάζουμε το τηγάνι μέχρι να ψηθεί καλά η ομελέτα.
Καλή σας απόλαυση!


















