Συνελήφθη ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Συνελήφθη ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς
15 Σεπτεμβρίου 2025, 15:33
A+ A-
Μπελάδες για τον Γιάννη Μάλαμα.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε τη Δευτέρα (15/9) ο Γιάννης Μάλαμας (φωτό), -γιος του γνωστού τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα-, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είπε για την υπόθεση: «Το σημαντικότερο είναι οι δύο κουτουλιές που έριξε σε αστυνομικό, ο οποίος διακομίστηκε στο 401. Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έχει κάτι χειρότερο γιατί από μια κουτουλιά μπορεί να πάθεις σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο».

Ο 20χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, μετά από επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος, μαζί με ακόμη έναν φίλο του, επιτέθηκαν σε έναν οδηγό ταξί τον οποίο έβρισαν και φαίνεται ότι χτύπησαν το όχημά του. 

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή πλησίασαν τους δυο νεαρούς και επιχείρησαν να τους ελέγξουν, με τον Γιάννη Μάλαμα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, να προβάλλει αντίσταση, να βρίζει και να χτυπά τους αστυνομικούς.

 

Επιστροφή