Θρήνος για τη Μαρία Λογοθέτη - Γυρνούσε με το μηχανάκι από την εργασία της και έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
Τραγικό θάνατο βρήκε η 23χρονη Μαρία Λογοθέτη (φωτό) σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης, τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/9), όταν μηχανή που οδηγούσε Αιγύπτιος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω της με σφοδρότητα.
Η Μαρία, οδηγούσε το μηχανάκι της, επιστρέφοντας από την εργασία της, στον επαρχιακό δρόμο Σταλίδα-Μάλια, στο Ηράκλειο.
Από την άλλη μεριά ερχόταν ένας 27χρονος Αιγύπτιος που επέβαινε και αυτός σε μηχανή. Το κράνος που φορούσε η άτυχη κοπέλα δεν στάθηκε αρκετό για να σωθεί η ζωή της.
Η μηχανή του 27χρονου, μάλιστα, δεν είχε ασφάλεια, ενώ ο ίδιος μόλις έγινε το δυστύχημα εξαφανίστηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας την κοπέλα σε λίμνη αίματος.