ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΟΥΡΕΝΤΙ: Διήμερη γιορτή στο εκκλησάκι της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας
6 Σεπτεμβρίου 2025, 20:15
Εσπερινός με αρτοκλασία και χοροστάσι την παραμονή. Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο, ανήμερα της γιορτής.
Το παρεκκλήσιο της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας, στο Κουρέντι Χαλκίδας, πανηγυρίζει την Κυριακή 7 και την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025
- Ώρα 6:30 το απόγευμα: Η Ιερή Εικόνα θα αναχωρήσει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, θα φτάσει στην προβλήτα και διά θαλάσσης, θα καταλήξει στο λιμανάκι της Καναπίτσας.
- Ώρα 7 το απόγευμα: Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί των Αλησμόνητων Πατρίδων από το Χορευτικό Εργαστήρι «Παναγία Φανερωμένη».
Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2025
- Ώρα 7 το πρωί: Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
- Ώρα 7 το απόγευμα: Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των κεκοιμημένων Λαγκαδιωτών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου