CREPAGS ΧΑΛΚΙΔΑ: Η κρέπα στα καλύτερά της!
Με μεράκι και αγάπη ο Γιώργος Σαλεμής και ο Γιώργος Αναγνώστου αναγέννησαν την άλλοτε κρεπερί Polycrepa και δημιούργησαν το «Crepa GS» στη Χαλκίδα (Δείτε εδώ διεύθυνση και τηλέφωνο).
«Μετά από πολλές δοκιμές, καταλήξαμε σε πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες για την κρέπα και το sandwich. Ειδικά στο sandwich δίνουμε δύο επιλογών ψωμάκια, τα 20 και τα 32 cm για τους πιο μερακλήδες» μας είπε ο Γιώργος Σαλεμής.
Μια δοκιμή μάς έπεισε: Η κρέπα ψήνεται όπως ακριβώς πρέπει, ενώ τα ψωμάκια είναι λαχταριστά και τα υλικά διακρίνονται για την ποιότητά τους. Στις πιο light επιλογές, διακρίναμε τις ολόφρεσκες σαλάτες, μπαγκετούλες και γιαούρτια με διάφορα toppings.
Η επένδυση που έκαναν οι δύο ιδιοκτήτες είναι σοβαρή, γι’ αυτό και έχει αγκαλιαστεί από την πρώτη στιγμή. Αλλωστε, το σημείο είναι εξαιρετικό και το κατάστημα ανακαινίστηκε πλήρως αποπνέοντας φρεσκάδα!
Απόδειξη της υπευθυνότητας που διακρίνει τους ιδιοκτήτες είναι η εγκατάσταση απινιδωτή στο «Crepa GS» για να βοηθηθεί άμεσα όποιος συμπολίτης μας το έχει ανάγκη.