Και εγένετο ...Αρίωνας Χαλκίδας
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (07-08-2025)
Κοσμογονικές αλλαγές σημειώθηκαν στην ομάδα μπάσκετ ΠΑΠΕΛ, καθώς ο σύλλογος της Χαλκίδας άλλαξε ...σελίδα, όνομα, σήμα και διοίκηση!
Και εγένετο ...Αριώνας Χαλκίδας με έμβλημα τη μορφή του διάσημου αρχαίου Έλληνα ποιητή.
Το επίσημο χρώμα είναι το πράσινο, ενώ νέα πρόεδρος ανέλαβε η Δήμητρα Τσάλτα, η οποία παίρνει σκυτάλη από τον ιδρυτή Νέστορα Νεστορίδη, που αφήνει σημαντική παρακαταθήκη!
Το Δ.Σ. απαρτίζεται ακόμη από την αντιπρόεδρο Μαρίνα Τσικνή, την Γενική Γραμματέα Κωνσταντίνα Φρυγανιώτη, τον ταμία Βασίλη Μαραγκουδάκη και την έφορο Βασιλική Παπουτσή.
Την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για τη δομή και τη λειτουργία των ακαδημιών. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Σταύρος Παπαγεωργίου.
Ο Αρίων Χαλκίδας θέτει ως βασικό του στόχο τη δημιουργία και συστηματική ανάπτυξη μιας σύγχρονης ακαδημίας, με έμφαση στην τεχνική κατάρτιση και την παιδαγωγική στήριξη των αθλητών από τις μικρές ηλικίες.
Στη φωτό, η νέα πρόεδρος Δήμητρα Τσάλτα με τον κόουτς Δημήτρη Νικολάου (δεξιά) και τον άμεσο συνεργάτη του Σταύρο Παπαγεωργίου (αριστερά).