Λουκάνικα με πατάτες και μπίρα
Υλικά:
• 800 γραμ. λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
• 3 πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
• 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
• 1 πιπεριά κόκκινη
• 1 κ.γ. ρίγανη
• 1 κ.σ. μουστάρδα
• 330 ml μπίρα
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την μπίρα.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 10 λεπτά για να "δέσουν" τα αρώματα.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε το φαγητό σε ταψί και περιχύνουμε με την μπίρα.
Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Έπειτα, ξεσκεπάζουμε το φαγητό και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει καλά.
Καλή σας απόλαυση!