Η Χαλκίδα νίκησε την Αρτάκη
Η Χαλκίδα, σε φιλική αναμέτρηση, υποδέχθηκε την Αρτάκη στο Δημοτικό Στάδιο της ευβοϊκής πρωτεύουσας και τη νίκησε με 3-2.
Το νικητήριο γκολ σημείωσε στο φινάλε (88') ο πρώην αμυντικός των ερυθροκίτρινων και νυν των κυανόμαυρων Δημήτρης Στασινόπουλος (τα άλλα δυο γκολ των Χαλκιδέων σημείωσαν οι πρώην Αμαρύνθιοι Τσέλλος και Τόρα -με πέναλτι-).
Για λογαριασμό της Αρτάκης αγωνίστηκε ο Στρέμπας (σ.σ. εδώ η είδηση για τη μεταγραφή του μέσα από το egnomi.gr στις 4 Αυγούστου), ενώ βρήκαν δίχτυα ο φορ Αλεξίου (με πέναλτι) και ο νεαρός εξτρέμ Ριζογιάννης (αποκτήθηκε από την Κ19 του Λεβαδειακού).
Να σημειώσουμε ότι ο εξτρέμ για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον ο ΑΟΝΑ είναι ο Κώστας Βολάκης του Πανιωνίου.
Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο. Με πέναλτι του Αλεξίου έγινε το 0-1, ο Τσέλλος έκανε το 1-1, ο Ριζογιάννης το 1-2, ο Τόρα από την άσπρη βούλα το 2-2 και ο Στασινόπουλος το 3-2.
Σε άλλο φιλικό ματς που έγινε σήμερα, η Προποντίδα επικράτησε με 2-1 του ΑΠΚΟ Δροσιάς στο γήπεδο του Βούρκου.
Ο Μήτρου έκανε το 1-0 για την Προποντίδα, ο Δούλος ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΑΠΚΟ και ο Ζαχαριάδης το 2-1 για τους γηπεδούχους.
*Αναβλήθηκε το φιλικό Κάρυστος-Ταμυναϊκός.





















