Μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας πατέρας και γιος μετά από συμπλοκή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένουν

Μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας πατέρας και γιος μετά από συμπλοκή με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένουν
8 Αυγούστου 2025, 18:41
A+ A-
Ο καβγάς για οικονομικής φύσης διαφορές παραλίγο να καταλήξει σε φονικό.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  7 Αυγούστου στο Δήλεσι, όταν ξέσπασε καβγάς, μεταξύ του Έλληνα ιδιοκτήτη σπιτιού και των ενοικιαστών (πατέρα και γιου) Αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ τους υπήρχαν διαφορές οικονομικής φύσης (για κάποιους λογαριασμούς ρεύματος) και κουβέντα στην κουβέντα ...άναψε μεγάλος καβγάς.

Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του σπιτιού άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τους δύο ενοικιαστές σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Ο πατέρας, ηλικίας περίπου 50 ετών και ο γιος, ηλικίας 20 ετών περίπου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).  

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο ΤΕΠ, εισήχθησαν για νοσηλεία στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνουν νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο.  

Επιστροφή