ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρών και στη γιορτή της 4ης κατασκηνωτικής περιόδου ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος

ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρών και στη γιορτή της 4ης κατασκηνωτικής περιόδου ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος
5 Αυγούστου 2025, 19:15
A+ A-
Τέλεσε και την Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 3 Αυγούστου.

Την Κυριακή 3 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στις Νεανικές Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Χαλκίδος, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στο ναό Αγίων Ιωάννη του Χρυσοστόμου και Ολυμπιάδας της Διακόνισσας αποτελούσαν το εκκλησίασμα οι κατασκηνώτριες της περιόδου θηλέων Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ και Β΄ Λυκείου, οι οποίες φιλοξενούνται στην κατασκήνωση  από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, με αρχηγό την Μαγδαληνή Αργυράκη, καθηγήτρια Θεολόγο.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας πραγματοποιήθηκε η γιορτή της κατασκηνωτικής περιόδου, όπου η αρχηγός κ. Αργυράκη, τα στελέχη της και οι κατασκηνώτριες παρουσίασαν με διασκεδαστικό και ταυτόχρονα διδακτικό τρόπο πτυχές της κατασκηνωτικής ζωής.

 

 

 

Επιστροφή