ΑΙΔΗΨΟΣ: Διήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας γεμάτο τοπικές γέυσεις και μουσική
Με το σύνθημα «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια Γεύση», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ένα διήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Αιδηψό στη 1 και 2 Αυγούστου.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τοπικούς παραγωγούς, να περιηγηθεί σε έκθεση τοπικών προϊόντων αγροδιατροφής και να συμμετάσχει σε δράσεις γευσιγνωσίας, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.
Με καλεσμένη την chef Ελισάβετ Κοντοκώστα, το κοινό θα απολαύσει ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Γαλάνης δήλωσε σχετικά : «Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Στερεά Ελλάδα, Πάρε μια γεύση» εξελίσσεται σε έναν δυναμικό θεσμό, που αναδεικνύει την ποιότητα, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Στερεάς. Μετά την επιτυχία των πέντε διοργανώσεων του 2025, συνεχίζουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι με επόμενη στάση την Αιδηψό ,στην πλατεία Θερμοποτάμου 1 & 2 Αυγούστου.
Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη μας κ Φανή Σπανό δίνουμε βήμα στους τοπικούς παραγωγούς και επιχειρηματίες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους ανθρώπους της αγοράς και της γαστρονομίας, σε μια γιορτή γεύσεων, συνεργασίας και παράδοσης, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιφερειακής μας οικονομίας».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Δείτε την σχετική αφίσα