ΧΑΛΚΙΔΑ: Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα από την απώλεια του Κώστα Παπαγεωργίου
Την θλίψη έχει σκορπίσει στον εκπαιδευτικό κόσμο της Χαλκίδας ο θάνατός του εκπαιδευτικού Κώστα Παπαγεωργίου. Βαρύ είναι το πένθος για την σύζυγό του Δώρα Δημητρίου, επίσης εκπαιδευτικό και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 22 Ιουλίου, στις 9:30 το πρωί, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού. Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 9 το πρωί.
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:
" Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου, συζύγου της εκλεκτής συναδέλφισσας Δώρας Δημητρίου.
Ο Κωνσταντίνος υπήρξε άνθρωπος ευγενής, ακέραιος και αγαπητός, με προσφορά και ήθος.
Ολόψυχα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Δώρα και στην οικογένειά τους για τη μεγάλη απώλεια που βιώνουν."