Η Πολυφωνική Ορχήστρα Χαλκίδας διέπρεψε στην Πρέβεζα

Η Πολυφωνική Ορχήστρα Χαλκίδας διέπρεψε στην Πρέβεζα
30 Ιουνίου 2025, 19:35
A+ A-
Συμμετείχε σε Φεστιβάλ Χορωδιών, το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου.

Η Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας διέπρεψε στο στο Φεστιβάλ Χορωδιών  Πρέβεζας "16α Μουσικά Μαϊστράλια",  στο οποίο συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουνίου.

Η Χορωδία της Χαλκίδας παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, με έμφαση στη φωνητική αρμονία, την μουσική πειθαρχεία και τη βαθιά συναισθηματική απόδοση. 

Η ερμηνεία αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό αφήνοντας ένα πολύ ισχυρό καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Η εμφάνιση αυτή επισφράγισε ιδανικά την ολοκλήρωση της φετινής χορωδιακής περιόδου για την Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας.

Στο φεστιβάλ Μουσικά Μαϊστράλια, μια από τις πλέον αξιόλογες διοργανώσεις της Ηπείρου, συμμετείχαν συνολικά 9 αξιόλογες χορωδίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνθέτοντας ένα μουσικό "ψηφιδωτό" που καθήλωσε το Πρεβεζάνικο κοινό και χάρισε δύο βραδιές γεμάτες αξιόλογη χορωδιακή μουσική.

Επιστροφή