Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την Αντιγόνη του Σοφοκλή στο 9ο Bio-Mechanical Festival Χαλκίδας
Η κλασική τραγωδία “Αντιγόνη” του Σοφοκλή έρχεται στην Χαλκίδα, μέσα από τη φρέσκια ματιά της θεατρικής ομάδας Τικ Τακ Ντο και το egnomi.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δυο δωρεάν διπλές προσκλήσεις!
Στο πλαίσιο του καθιερωμένου Bio-Mechanical Festival 2025, η Αντιγόνη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025, στις 21:00, στον ιδιαίτερο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αυλιδείας Αρτέμιδος.
Στην “Αντιγόνη | The Handbrake Project” ΄ένα αμάξι χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα για να παρουσιαστεί η ιστορία της Αντιγόνης. Ο μύθος της οικογένειας των Λαβδακιδών, ξετυλίγεται από την αρχή, ενώ τέσσερις ηθοποιοί εναλλάσσουν τους ρόλους της τραγωδίας, χορού και υποκριτών.
Σημαντικό: Η παράσταση είναι κατάλληλη όχι μόνο για ενήλικο κοινό αλλά και για εφήβους/μαθητές, προσφέροντας μια κατανοητή και συναρπαστική εισαγωγή στο αρχαίο δράμα.
Ταυτότητα Παράστασης
Μετάφραση: Βασίλης Ψυλλάς
Σκηνοθεσία: Αργυρώ Ταμβάκου
Μουσική: Μαριλένα Ορφανού (S.W.I.M.)
Κοστούμια: Μαρία Γιαννακούλια
Σχεδιασμός Φωτισμών: Παναγιώτης Λαμπής
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Νίκη Φραγκέλλη, Γεωργία Γρίβα
Ηθοποιοί: Γιώργος Βραχνός, Γιάννης Οικονομίδης, Άντα Πουράνη, Αργυρώ Ταμβάκου.
Παραγωγή: Ομάδα Τικ Τακ Ντο
Διάρκεια: 60 λεπτά