ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Απόλυτη πλειοψηφία για το ΚΚΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Απόλυτη πλειοψηφία για το ΚΚΕ
25 Ιουνίου 2025, 13:44
A+ A-
Μετά από επεισοδιακές διαδικασίες.

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, το οποίο είχε διακοπεί το προηγούμενο Σάββατο λόγω επεισοδίων και η υπόθεση έφτασε μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες. 

Τελικά το δικαστήριο δεν εξέδωσε προσωρινή διαταγή μη διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες διενεργήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης.

Πήραν μέρος δύο παρατάξεις, η Αγωνιστική Συνεργασία του ΚΚΕ και η Aγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ)

Η παράταξη του ΚΚΕ έλαβε ψήφο από 75 αντιπροσώπους και εξέλεξε 9 μέλη στο νέο Δ.Σ. τα οποία είναι:

Αντώνης Κούκουρας, Γιάννης Τζαβάρας, Δημήτρης Λιάσκος, Μπάμπης Τσιβίκας, Κώστας Ντούρμας, Κατερίνα Δημάκη, Ασημίνα Καραμπέτσου, Έλενα Γκέκα και Σταύρος Κολιοφούτης. 

Η Αγωνιστική Συνδικαλιστική Ενότητα έλαβε ψήφο από 54 αντιπροσώπους και εξέλεξε 6 μέλη στο νέο Δ.Σ. οι οποίοι είναι:

Γιώργος Σελεβάκος, Μαρία Παπανικολάου, Στέφανος Λάμπρου, Νίκος Χουντάσης, Γιάννης Ντεγιάννης και Γιάννης Βαρσαμάς. 

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το θέμα στη Γνώμη της Παρασκευής 27 Ιουνίου.

Επιστροφή