Φωτορεπορτάζ από τους Αγώνες Μνήμης που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Ευβοϊκός

Φωτορεπορτάζ από τους Αγώνες Μνήμης που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Ευβοϊκός
22 Ιουνίου 2025, 21:06
A+ A-
Για να τιμήσει τη μνήμη πέντε αθλητών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Οι αγώνες Μνήμης του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΓΑΣ και το ριπτικό τρίαθλο Κ14 (σε συνεργασία με την ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) έγιναν τη Δευτέρα (16/6) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη των:

Κώστας Μακρής: Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων στα 110μ. με εμπόδια με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Γιώργος Γιαννέλης: Πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην σφαιροβολία ανδρών, βαλκανιονίκης και τερματοφύλακας σε τοπικές ομάδες. Αγωνίσθηκε με την ΑΓΕΧ, τον ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ και την ΑΕΚ Χαλκίδας.

Γιώργος Δεληγιάννης: Αθλητής των 300μ. και 400μ., πρωταθλητή Ελλάδας με την σκυταλοδρομία Εφήβων 4χ100 του ΓΑΣ Ευβοϊκός.

Γιάννης Μαρίνος: Πρωταθλητής στα 400μ. και πανελληνιονίκης με την σκυταλοδρομία 4χ100 εφήβων του ΓΑΣ Ευβοϊκός. Ο Γιάννης στη συνέχεια έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟ Χαλκίς και υπήρξε και προπονητής ποδοσφαίρου.

Βαλεντίνα Μακρή: Πρωταθλήτρια στα 600μ. και 800μ. Διακρίθηκε σε πανελλήνιους σχολικούς και διασυλλογικούς αγώνες με την ομάδα του ΓΑΣ Ευβοϊκός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους Αγώνες Μνήμης:

 

 

 

 

Επιστροφή