Φωτορεπορτάζ από τους Αγώνες Μνήμης που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Ευβοϊκός
Οι αγώνες Μνήμης του ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΓΑΣ και το ριπτικό τρίαθλο Κ14 (σε συνεργασία με την ΕΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας) έγιναν τη Δευτέρα (16/6) στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη των:
Κώστας Μακρής: Πρωταθλητής Ελλάδας Παίδων στα 110μ. με εμπόδια με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας.
Γιώργος Γιαννέλης: Πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην σφαιροβολία ανδρών, βαλκανιονίκης και τερματοφύλακας σε τοπικές ομάδες. Αγωνίσθηκε με την ΑΓΕΧ, τον ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ και την ΑΕΚ Χαλκίδας.
Γιώργος Δεληγιάννης: Αθλητής των 300μ. και 400μ., πρωταθλητή Ελλάδας με την σκυταλοδρομία Εφήβων 4χ100 του ΓΑΣ Ευβοϊκός.
Γιάννης Μαρίνος: Πρωταθλητής στα 400μ. και πανελληνιονίκης με την σκυταλοδρομία 4χ100 εφήβων του ΓΑΣ Ευβοϊκός. Ο Γιάννης στη συνέχεια έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟ Χαλκίς και υπήρξε και προπονητής ποδοσφαίρου.
Βαλεντίνα Μακρή: Πρωταθλήτρια στα 600μ. και 800μ. Διακρίθηκε σε πανελλήνιους σχολικούς και διασυλλογικούς αγώνες με την ομάδα του ΓΑΣ Ευβοϊκός.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους Αγώνες Μνήμης: